محتوای خبری دانشکده فناوری های نوین پزشکی

پیام تبریک رئیس دانشکده فناوری های نوین پزشکی به مناسبت روز دانشجو

دکتر حسین قنبری، رئیس دانشکده فناوری های نوین پزشکی در پیامی روز دانشجو را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده فناوری های نوین پزشکی، 16 آذر 1400، دکتر حسین قنبری، رئیس این دانشکده در پیامی روز دانشجو را تبریک گفت. متن پیام بدین شرح است:

شانزدهم آذر هر سال مزین به نام دانشجوست و دانشجو، جوان آرمانگرایی است که در کنار جستجوی علم و حقیقت، دغدغه عدالت نیز دارد و نسبت به مشکلات جامعه خویش حساس است. شور و نشاط علمی و امید به آینده در کنار سختکوشی و پشتکار به دانشجو توان مضاعف می دهد که مسیر پر فراز و نشیب دوران دانشجویی را با موفقیت طی کند و به عنوان یک متخصص متعهد جامعه و کشور خویش را بسازد.
روز دانشجو را خدمت همه دانشجویان عزیز تبریک می گویم و برای همه شما آرزوی موفقیت و سلامتی و پیشرفت روز افزون در فعالیت های علمی تان دارم.
امیدوارم با شور و نشاط و امید به آینده هر روز مصمم تر از دیروز برای پیشرفت و آبادانی میهن اسلامی مان بکوشید و آینده روشنی برای ایران اسلامی رقم بزنید.

ساناز  عزی ایرانی

ساناز عزی ایرانی