محتوای خبری دانشکده پرستاری مامایی

انتصاب دکتر ناهید دهقان نیری به سمت معاون آموزشی دانشکده پرستاری و مامایی

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: معاون آموزشي دانشگاه دكتر ناهيد دهقان نيري را به سمت معاون آموزشي دانشكده پرستاري و مامايي منصوب كرد.

به گزارش روابط عمومي دانشكده پرستاري و مامايي؛ دكتر محمد جليلي، معاون آموزشي دانشگاه طي صدور حكمي دكتر ناهيد دهقان نيري، استاد گروه آموزشي پرستاري مراقبت ويژه و مديريت  را به سمت معاون آموزشي دانشكده پرستاري و مامايي منصوب كرد. متن حكم به شرح زير است:
سركار خانم دكتر ناهيد دهقان نيري
استاد محترم گروه آموزشي پرستاري مراقبت ويژه و مديريت دانشكده پرستاري و مامايي
با سلام و احترام؛
با عنايت به پيشنهاد رئيس محترم دانشكده پرستاري و مامايي و با توجه به سوابق علمي و اجرائي، سركار عالي را به سمت معاون آموزشي دانشكده پرستاري و مامايي منصوب مي نمايم. اميد است با استفاده از تجارب مديران محترم گروه هاي آموزشي و اعضاي محترم هيات علمي دانشكده تلاش و جديت خود را نسبت به ارتقاء سطح آموزش و تقويت برنامه موجود در آن دانشكده و در راه پيشبرد اهداف عاليه دانشگاه موفق و مويد باشيد.
دكتر محمد جليلي
معاون آموزشي دانشگاه