محتوای خبری دانشکده پرستاری مامایی

انتصاب دکتر هومن شهسواری به معاونت آموزشی دانشکده پرستاری و مامایی/ قدردانی رئیس دانشکده از دکتر دهقان نیری

رئیس دانشکده پرستاری و مامایی در حکمی دکتر هومن شهسواری، استادیار گروه آموزشی پرستاری داخلی جراحی را به معاونت آموزشی دانشکده منصوب و در نامه‌ای از تلاش‌های ارزشمند دکتر دهقان نیری قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی؛ در متن حکم انتصاب دکتر هومن شهسواری آمده است:

جناب آقای دکتر هومن شهسواری
استادیار محترم گروه آموزشی پرستاری داخلی جراحی دانشکده

با سلام و احترام
            در راستای تحقق اهداف سند چشم انداز بیست ساله جمهوری اسلامی ایران و نظر به اهمیت و ارتقاء ساختار مدیریتی و واگذاری امور به محیط در جهت اجرای برنامه چهار ساله دانشگاه و برنامه عملیاتی متناظرآن دردانشکده و باعنایت به ابلاغ مصوبه هیأت رئیسه محترم دانشگاه درمورد چگونگی انتخاب معاونین دانشکده ها (نامه شماره 2699/د/94 مورخ 02/09/94)،  جنابعالی با توجه به سوابق ارزشمند علمی و اجرائی به عنوان معاون آموزشی دانشکده پرستاری و مامایی منصوب می شوید.
امید است با استعانت از خداوند متعال و با همت، درایت و پشتکاری که از آن برخوردارید با جلب همدلی،  مشارکت و مساعدت کلیه همکاران ارجمند و دانشجویان عزیز در به ثمر رسیدن اهداف دانشکده در چارچوب ضوابط و مقررات و با رعایت جهات شرعی و  قانونی در انجام  وظایف محوله موفق باشید.
توفیق روز افزون جنابعالی را از درگاه خداوند متعال مسئلت می نمایم.

متن نامه قدردانی از دکتر دهقان نیری بدین شرح است:

سرکارخانم دکتر ناهید دهقان نیری
استاد محترم گروه آموزشی پرستاری مراقبت ویژه و مدیریت دانشکده

باسلام واحترام
            بدینوسیله از زحمات و مساعی ارزشمند سرکارعالی در طول تصدی معاونت آموزشی دانشکده قدردانی و تشکر می نمایم. امیدوارم دانشکده همچنان بتواند ازتجارب و توانمندی های ارزنده شما که  استادی توانمند و فرهیخته می باشید بهره مندگردد.
از درگاه خداوند متعال سلامتی و سعادت روز افزون شما را مسئلت می نمایم.

دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی
رئیس دانشکده