محتوای خبری دانشکده پرستاری مامایی

اولین دانشجوی خارجی پردیس بین الملل در مقطع دکتری تخصصی پرستاری فارغ التحصیل شد

تیران جمیل پیرو، دانشجوي خارجي پرديس بين الملل یکشنبه 29 آذرماه از مقطع دکتری تخصصی پرستاری فارغ التحصیل شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی، تیران جمیل پیرو اولين دانش آموخته خارجي پرديس بين الملل در مقطع دکتری تخصصی پرستاری از اقلیم کردستان عراق 29 آذرماه با راهنمايي دكتر شهرزاد غياثونديان از رساله دکتری اش با عنوان تجربه زندگی از کار به عنوان یک پرستار زایمان دفاع و با کسب نمره 20 فارغ التحصیل شد.
دکتر نیکبخت نصرآبادی، معاون بین الملل دانشکده که در این جلسه به عنوان استاد ناظر رساله نیز حضور داشت تاریخچه مختصری از پذیرش دانشجوی خارجی در دانشکده پرستاری و مامایی در قالب پردیس بین الملل از سال 1390 ارائه داد.
وی خاطر نشان کرد: در سال های 91 تا 94 جذب دانشجویان دکتری افزایش پیدا کرد و دانشکده تربیت 3 دانشجوی دکتری را به عهده گرفت.
معاون بین الملل دانشکده همچنین از اشتغال به تحصیل 8 نفر دانشجوی خارجی در مقطع دکتری، 5 نفر در دوره کارشناسی ارشد و 13 نفر در مقطع کارشناسی و پذیرش 7 نفر دانشجوی جدید در مقطع دکتری، 18 نفر در مقطع کارشناسی ارشد و 10 نفر در مقطع کارشناسی در آینده نزدیک خبر داد. /ق

خبرنگار: شیما سادات عطری
عکس: حسین اکبریان