محتوای خبری دانشکده پرستاری مامایی

بازدید معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه از روند پیشرفت پروژه های عمرانی دانشکده پرستاری و مامایی

دکتر بیگلر، معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه روز دوشنبه 10 مهرماه از روند پیشرفت پروژه های عمرانی و پروژه های اتمام یافته این دانشکده بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی؛ دکتر محمود بیگلر، معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه ظهر روز دوشنبه 10 مهرماه به همراه دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی، رئیس، دکتر فاطمه نوغانی معاون اداری و مالی و عباس هوشمند مشاور رئیس دانشکده از پروژه های عمرانی تکمیل شده و در حال ساخت دانشکده از جمله آمفی تئاتر، دپارتمان گروه های آموزشی مراقبت ویژه و مدیریت و کودکان و مراقبت ویژه نوزادان، آسانسور ساختمان پرستاری، آی تی، سالن غذا خوری، ساختمان معاونت دانشجویی و فرهنگی و ... بازدید کرد و در جریان پیشرفت پروژه های عمرانی دانشکده قرار گرفت.
در این بازدید توضیحات مبسوطی درمورد وضعیت پروژه ها و برنامه های آتی دانشکده در اختیار معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه قرار گرفت.

دکتر بیگلر در این بازدید بر تداوم و تکمیل سریعتر و اصولی تر پروژه ها تاکید کرد.

خبرنگار: شیما سادات عطری

عکس: حسین اکبریان