محتوای خبری دانشکده پرستاری مامایی

برگزاری سیزدهمین جلسه هیئت رئیسه دانشکده پرستاری و مامایی

جلسه هیئت رئیسه دانشکده، سه شنبه 30 آذر ماه 1400با حضور اعضای هیئت رئیسه، مسئول انتظامات دانشکده و اعضای کمیته ارزیابی پیشنهادات در سالن شورای یک دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پرستاری و مامایی، جلسه هیئت رئیسه دانشکده سه شنبه 30 آذر ماه 1400با حضور اعضای هیئت رئیسه، مسئول انتظامات و اعضای کمیته ارزیابی پیشنهادات  دانشکده در سالن شورای یک برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی رئیس دانشکده ضمن خیر مقدم به همکاران و اعضای کمیته، از همکاری آنان و پیگیری در امور مربوط به سامانه پیشنهادات دانشکده تقدیر کرد.
فاطمه غنودی دبیر کمیته ارزیابی پیشنهادات، گزارشی از روند کار، مکانیسم و بازه زمانی ارزیابی و ارسال آن به دانشگاه ارائه کرد، کارشناسان کمیته نیز پیشنهادات خود را در خصوص بهبود فرایند امور بیان کردند و پیشنهاد شد که فرایند کاری نظام پیشنهادات دانشکده از زمان ارائه پیشنهاد تا مرحله نهایی اصلاح و ارتقا داده شود، همچنین مقرر شد بهترین پیشنهادات اجرایی همکاران در دانشکده مورد تقدیر قرار گیرد.
در ادامه حبیب عبدالمالکی مسئول انتظامات دانشکده، گزارشی از وضعیت دوربین های فعال موجود در فضاهای بیرونی و درونی ساختمان های دانشکده ارائه کرد که مقرر شد طی 10 روز آینده با تشکیل یک تیم کاری و با هماهنگی دانشگاه، وضعیت دوربین های دانشکده ساماندهی شود.
در این جلسه دکتر مهرناز گرانمایه معاون پژوهشی دانشکده، بخشی از برنامه عملیاتی 4 ساله معاونت پژوهشی را شرح داد.

سمیه عطایی

سمیه عطایی