محتوای خبری دانشکده پرستاری مامایی

برگزاری مسابقه Mini talk در دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران

به مناسبت هفته پژوهش و فناوری مسابقه ی Mini talk در دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران  دانشکده پرستاری و مامایی، با همکاری معاونت پژوهشی و مرکز علمی پژوهش های دانشجویی دانشکده مسابقه ی Mini talk  روز یکشنبه  20 آذر ماه 1401 در سالن شورای یک برگزار شد.
پیرو فراخوان این مسابقه که در سطح دانشگاه علوم پزشکی تهران و برای تمام دانشجویان در همه مقاطع اعلام شده بود که دانشجویان می توانستند آثار خود اعم از ایده طرح پژوهشی، مقاله چاپ شده حاصل از طرح تحقیقاتی ، پروپوزال پژوهشی و پایان نامه خود را به صورت سخنرانی کوتاه در مدت 5 دقیقه ارائه کنند.
آثار ارائه شده با حضور دکتر آرزو راستی سرپرست مرکز علمی پژوهش های دانشجویی و معاون مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران شعبه ی دانشکده پرستاری و مامایی ، دکتر شهزاد پاشایی پور مدیر گروه بهداشت جامعه و دکتر فاطمه بهرام نژاد عضو شورای مرکز رشد فناوری سلامت دانشکده و عضو هیات علمی گروه مدیریت و مراقبتهای ویژه طبق چک لیست داوری شد. در پایان نکات مهم و کاربردی در خصوص نحوه ی ارائه ی صحیح در مسابقات پژوهشی و فناورانه توسط هیات داوری به شرکت کنندگان ارائه شد. مریم سادات حسینی مقدم دانشجوی کارشناسی پرستاری، سوسن اکرمی دانشجوی دکترای تخصصی باکتری شناسی پزشکی، هستی تاشک دانشجوی پزشکی عمومی سه نفر برتر این مسابقه بودند.

سمیه عطایی

سمیه عطایی