محتوای خبری دانشکده پرستاری مامایی

تاکیدمعاون پژوهشی دانشکده پرستاری و مامایی بر جایگاه علمی دانشجویان به عنوان پایگاه مهم دانشجویی کشور

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران:دکتر تقی زاده از حمایت معاونت پژوهشی از طرح های مرتبط با سلامت مبتنی بر هنر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی، دکتر زیبا تقی زاده معاون پژوهشی دانشکده پرستاری و مامایی در کارگاه ایده پردازی گروه سلامت مبتنی بر هنر مرکز پژوهش دانشجویان ( با تمرکز بر حوزه کودکان سالم) که چهارشنبه 7 مرداد ماه  با حضور فعال دانشجویان گروه سلامت مبتنی برهنر در مرکز استعداد های درخشان دانشگاه تهران برگزار شد؛ جایگاه علمی دانشجویان دانشگاه به عنوان پایگاه مهم دانشجویی کشور را متذکر شد.
وی ضمن تاکید بر اهمیت و جایگاه طرح های مرتبط با سلامت مبتنی بر هنر، از حمایت معاونت پژوهشی از این طرح خبر داد.
در این کارگاه همچنین اهداف و چشم اندازهای گروه، اهمیت خلاقیت،  بارش فکری در ایده پردازی و تصویر سازی دوران کودکی  بیان شد.
 در پایان این کارگاه در مورد چگونگی  حضور دانشجویان درکنگره پرستاری کودکان که در مهرماه برگزار خواهد شد؛ بحث و تبادل نظر شد.
شیما سادات  عطری

شیما سادات عطری