محتوای خبری دانشکده پرستاری مامایی

تجلیل از برگزیدگان دانشکده پرستاری و مامایی در پنجمین جشنواره دانشجویی ابن‌سینا

در پنجمین جشنواره دانشجویی ابن‌سینا از4 دانشجوی برگزیده در بخش های هنری و ادبی، اجتماعی فرهنگی و ورزشی تقدیر شد.

در پنجمین جشنواره دانشجویی ابن‌سینا که روز سه‌شنبه 7 اسفندماه 97 در تالار ابن‌سینا برگزار شد؛ از 4 دانشجوی دانشکده پرستاری و مامایی به تفکیک علی پروهان، دانشجوی کارشناسی پرستاری در حوزه اجتماعی فرهنگی، علی بهاری، دانشجوی کارشناسی پرستاری  در بخش هنری و ادبی، علی ابدالی، دانشجوی کارشناسی پرستاری در بخش هنری و ادبی و یگانه سعیدی راد، دانشجوی کارشناسی پرستاری برگزیده محور ورزشی قدردانی شد.

پیام تبریک هیات رئیسه دانشکده به برگزیدگان پنجمین جشنواره ابن سینا به شرح زیر است:

علی پروهان، دانشجوی کارشناسی پرستاری در حوزه اجتماعی فرهنگی
علی بهاری، دانشجوی کارشناسی پرستاری  در بخش هنری و ادبی
علی ابدالی، دانشجوی کارشناسی پرستاری در بخش هنری و ادبی
یگانه سعیدی راد، دانشجوی کارشناسی پرستاری برگزیده محور ورزشی

موفقیت شما را به عنوان برگزیدگان پنجمین جشنواره آموزشی ابن سینا تبریک و تهنیت عرض نموده و از خداوند منان موفقیت شما را مسئلت دارد. امید است همواره در تمامی عرصه های زندگی موفق و موید باشید.

هیات رئیسه دانشکده پرستاری و مامایی

شیما سادات  عطری