محتوای خبری دانشکده پرستاری مامایی

تشکیل جلسه هماهنگی و برنامه ریزی برای اجرایی شدن شیوه نامه برگزاری آزمون مرحله دوم ورودی دکتری تخصصی بهداشت باروری

آزمون مرحله دوم ورودی دکتری تخصصی بهداشت باروری به روش MMI روزهای 19 تا 21 تیرماه در دانشکده پرستاری و مامایی تهران برگزار می شود.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی؛ جلسه هماهنگی و برنامه ریزی جهت اجرایی کردن شیوه نامه برگزاری آزمون مرحله دوم رشته های علوم پایه پزشکی،  مصاحبه به روش MMI ، آزمون مرحله دوم ورودی دکتری تخصصی (  PhD) رشته بهداشت باروری  دوشنبه 4 تیرماه در دانشکده پرستاری و مامایی تهران با حضور اعضای تیم مصاحبه کننده از دانشگاه تربیت مدرس، دانشکده پرستاری ومامایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دانشکده پرستاری ومامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر سیده طاهره میرمولائی، مدیر گروه آموزشی بهداشت باروری و بارداری وزایمان دانشکده ضمن اشاره به برگزاری آزمون مصاحبه به روش MMI در دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ هدف از برگزاری این جلسه را هماهنگی و برنامه ریزی برای برگزاری هر چه بهتر آزمون دانست.
دکتر هومن شهسواری، معاون آموزشی دانشکده با اشاره به تجربه خوب دانشکده در برگزاری آزمون مرحله دوم ورودی دکتری تخصصی (  PhD) رشته پرستاری در سال 1395؛ از وجود زیرساخت های لازم و تجربه کافی نیروی کارشناسی برای برگزاری آزمون سخن گفت.
وی تصمیم گیری در مورد مدت زمان مورد نیاز برای برگزاری آزمون را منوط به اعلام تعداد شرکت کنندگان در آزمون دانست.
در این جلسه درخصوص مفاد شیوه نامه و نحوه برگزاری آزمون بحث و تبادل نظر شد.
خبرنگار: شیما سادات عطری
عکس: حسین اکبریان