محتوای خبری دانشکده پرستاری مامایی

تقدیر از خیر برگزیده دانشکده پرستاری و مامایی در ششمین همایش ملی تجلیل از برگزیدگان مسئولیت‌پذیر اجتماعی

در ششمین همایش ملی تجلیل از برگزیدگان مسئولیت‌پذیر اجتماعی از مهندس حسین نوغانی خیر کتابخانه دانشکده پرستاری و مامایی تجلیل شد.

گالری عکس
در ششمین همایش ملی تجلیل از برگزیدگان مسئولیت‌پذیر اجتماعی که بعدازظهر روز یکشنبه 25 آذر 97 در سالن اجتماعات دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد؛ از مهندس حسین نوغانی خیر دانشکده پرستاری و مامایی تجلیل شد.
توضیح این که تجهیز و نوسـازی کتابخانه دانشکده پرستاری و مامایی 23 بهمن‌ماه 1396 توسط خانواده خیر محترم مرحوم عیدی محمد نوغانی آغاز شد و در این راستا تغییرات کف‌پوش، گچ کاری و رنگ‌آمیزی در کلیه بخش‌های کتابخانه ازجمله فضای کتابداری، سالن مطالعات خواهران و برادران، فضای اداری کتابخانه و زیرزمین انجام گرفت.
همچنین تعویض درب‌های کتابخانه، فضاسازی محوطه ورودی و نصب تابلو شارژر از سایر اقدامات این بخش بود.
گفتنی است غرفه دانشکده پرستاری و مامایی در حاشیه این همایش حضور فعال داشت.
خبرنگار: شیما سادات عطری
عکس: حسین اکبریان