محتوای خبری دانشکده پرستاری مامایی

تقدیر از سه دانشجوی بین الملل دانشکده پرستاری و مامایی در اختتامیه جشنواره بین الملل

در اختتامیه جشنواره بین الملل دانشگاه های تهران و علوم پژشکی تهران از سه دانشجوی بین الملل دانشکده پرستاری و مامایی تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی؛ در مراسم اختتامیه جشنواره بین‌الملل دانشگاه‌های تهران و علوم پزشکی تهران که عصر روز چهارشنبه چهارم اردیبهشت ماه با حضور روسا و معاونان بین‌الملل دانشگاه‌های تهران و علوم پزشکی تهران برگزار شد؛ برگزیدگان علمی و بین‌المللی دو دانشگاه متشکل از اعضای هیأت‌علمی، کارشناسان و دانشجویان ایرانی و بین‌المللی معرفی شدند.
 فرانک کیوانوکا دانشجوی کارشناسی ارشد مراقبت ویژه، بشرا آدام سبیو دانشجوی کارشناسی پرستاری و آمنه یعقوب زاده دانشجوی دکترای گروه سالمندی از دانشکده پرستاری و مامایی به عنوان دانشجویان برگزیده علمی و بین‌المللی دانشگاه تقدیر شدند.
خبرنگار: شیما سادات عطری

عکس: جمشید ربیعی