محتوای خبری دانشکده پرستاری مامایی

تقدیر معاون دانشجویی دانشگاه از دانشکده پرستاری و مامایی به عنوان واحد نمونه ورزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران

معاون دانشجویی دانشگاه در تقدیرنامه ای از خدمات دانشکده پرستاری مامایی در قالب “واحد نمونه ورزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران” تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی؛ دکتر محمد حسین پورغریب، معاون دانشجویی دانشگاه در تقدیرنامه ای دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی، رییس دانشکده پرستاری و مامایی از خدمات دانشکده در قالب “واحد نمونه ورزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران” تقدیر کرد.
متن تقدیر به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی
رئیس محترم دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران
امروزه یکی از ارکان توسعه سلامت در جامعه پزشکی کشور، گسترش و ارتقاء ورزش در حوزه های درمانی، آموزشی و ستادی دانشگاه است و این مهم مرهون تلاش مدیران و متخصصانی است که دانش و تخصص خود را برای ارتقاء سلامت و جایگاه ورزشی این مرز و بوم مصرف داشته اند. بدینوسیله از خدمات ارزنده و کوشش های بی دریغ و سازنده جنابعالی و همکاران محترم آن واحد در قالب 'واحد نمونه ورزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران' تقدیر و تشکر می گردد.
امید است با بهره گیری از حداکثر توان و تجارب ارزشمندتان همواره در توسعه و ارتقاء ورزش دانشگاه پایدار و سرافراز باشید.
دکتر محمد حسین پورغریب
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه