محتوای خبری دانشکده پرستاری مامایی

توافق دانشکده پرستاری و مامایی با بیمارستان فارابی برای تاسیس برنامه کارشناسی ارشد پرستاری چشم

در نشست مشترک دانشکده پرستاری و مامایی با بیمارستان فارابی بر تاسیس و راه اندازی برنامه کارشناسی ارشد پرستاری چشم به صورت برنامه مشترک توافق شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی؛ در نشست مشترکی که صبح روز شنبه 22 خردادماه با حضور رئیس، معاونین آموزشی و اداری و مالی و مدیر گروه پرستاری داخلی و جراحی دانشکده پرستاری و مامایی و هیات رئیسه بیمارستان فارابی متشکل از رئیس، معاونین آموزشی، پژوهشی و درمان، مترون و معاون پژوهشی مرکز تحقیقات چشم پزشکی و به میزبانی بیمارستان فارابی صورت گرفت؛ درخصوص تاسیس و راه اندازی رشته کارشناسی ارشد پرستاری چشم بحث و گفتگو شد.
در این جلسه مقرر شد که پیگیری های لازم توسط هر دو طرف برای اجرای برنامه کارشناسی ارشد پرستاری چشم به صورت برنامه مشترک به همراه دوره شش ماهه منجر به گواهی معمول شود. /ق