محتوای خبری دانشکده پرستاری مامایی

جلسه شورای پژوهشی دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد

جلسه شورای پژوهشی دانشکده پرستاری و مامایی سه شنبه 4 بهمن ماه 1401 در معاونت پژوهشی دانشکده برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پرستاری و مامایی، در ابتدای جلسه دکتر مهرناز گرانمایه معاون پژوهشی دانشکده، ضمن تبریک به مناسبت حلول ماه مبارک رجب، در خصوص نامه ارسالی از کمیته اخلاق مبنی بر روند صدور کد اخلاق برای طرح ها و پایان نامه های دانشجویی مداخله ای که تنها در یک محل نمونه گیری انجام می شود، اطلاع رسانی کرد و همچنین موضوع میزان تخصیص بودجه برای پایان نامه های مطروحه در شورای پژوهشی دانشکده مجددا مطرح و مقررشد جلسه ای به این مهم اختصاص داده شود. در این جلسه  6 طرح پژوهشی شامل 2 طرح پایان نامه ای، 2 طرح مستقل و 2 طرح ارتباط با صنعت در شورا مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.

سمیه عطایی

سمیه عطایی