محتوای خبری دانشکده پرستاری مامایی

دکتر معصومه ایمانی پور برگزیده جایزه تلاش در عرصه توسعه آموزش پزشکی از بیستمین جشنواره ابن سینا دانشگاه شد/ پیام تبریک هیات رئیسه دانشکده پرستاری و مامایی

دکتر معصومه ایمانی پور، استادیار گروه آموزشی پرستاری مراقبت های ویژه و مدیریت پرستاری موفق به کسب جایزه تلاش در عرصه توسعه آموزش پزشکی از بیستمین جشنواره ابن سینا دانشگاه شد.

گالری عکس

در بیستمین جشنواره ابن سینا دانشگاه که صبح روز دوشنبه 15 بهمن ماه در تالار ابن سینای دانشکده پزشکی برگزار شد؛ جایزه تلاش در عرصه توسعه آموزش پزشکی به دکتر معصومه ایمانی پور استادیار گروه آموزشی پرستاری مراقبت های ویژه و مدیریت پرستاری و مدیر دفتر توسعه آموزش دانشکده اهدا شد.

متن پیام تبریک هیات رئیسه به شرح زیر است:
دکتر معصومه ایمانی پور، استادیار محترم گروه آموزشی پرستاری مراقبت های ویژه و مدیریت پرستاری و برگزیده محترم جایزه تلاش در عرصه توسعه آموزش پزشکی
با سلام و احترام
موفقیت شما را در بیستمین جشنواره ابن سینا تبریک و تهنیت گفته و از تلاش ها و خدمات بی شايبه ی شما در عرصه توسعه آموزش پزشکی قدردانی می نماییم. توفیق روزافزون شما را در تمامی عرصه های زندگی از درگاه احدیت مسالت می نماید.
هیات رئیسه دانشکده پرستاری و مامایی تهران

خبرنگار: شیماسادات عطری