محتوای خبری دانشکده پرستاری مامایی

دکتر ژیلا میرلاشاری به عنوان نماینده COINN در ایران انتخاب شد

دکتر میرلاشاری توسط پروفسور کارول کنر، رییس جامعه جهانی پرستاری نوزادان و رییس دانشکده پرستاری و بهداشت نیوجرسی امریکا به عنوان نماینده این جامعه در ایران انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی؛ دکتر ژیلا میرلاشاری، مدیر گروه آموزشی کودکان و مراقبت ویژه نوزادان دانشکده در کنگره بین المللی پرستاری در ونکور کانادا درخصوص"موانع مراقبت خانواده محور"سخنرانی کرد.
جامعه جهانی پرستاری نوزادان COINN که در سال 2005 به صورت رسمی کار خود را آغاز کرده است؛ امروزه در بیش از 60 کشور دنیا نماینده دارد و بیشتر کشور ها و از جمله همسایگان ما از افغانستان، پاکستان، عراق، روسیه و ترکیه گرفته تا سوریه و مصر و امارات و اردن و هند و چین و ژاپن ... در آن نماینده دارند.
این سازمان همچنین به سازمان جهانی بهداشت WHOپیوسته و فعالیت های مشترکی با این سازمان دارد.
گفتنی است پرچم ایران در طول کنگره بر افراشته بود و در تصویر پروفسور آنتونی مارک کاستلو، نماینده سازمان جهانی بهداشت WHO، دکتر ژیلا میرلاشاری نماینده جامعه پرستاری نوزادان و طاهره خان محمدزاده، دانشجوی سابق ایشان در مقطع کارشناسی ارشد و سوپروایزر بیمارستان مرکز طبی در کنار پرچم ایران دیده می شود./ق

اینجا کلیک کنید

خیرنگار: شیما سادات عطری