محتوای خبری دانشکده پرستاری مامایی

دیدار صمیمانه رئیس دانشکده پرستاری و مامایی با دانشجویان پرستاری مقیم در خوابگاه سمیه در آستانه شب یلدا

دکتر نیکبخت نصرآبادی، رئیس دانشکده پرستاری و مامایی به بهانه فرارسیدن شب یلدا عصر سه شنبه ۲۷ آذر 97 با دانشجویان مقیم در خوابگاه سمیه دیدار کرد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی؛ رئیس دانشکده پرستاری و مامایی به همراه رابط نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری، مسئول اساتید مشاور، رئیس اداره آموزش، مسئولین اسکان و پشتیبانی معاونت دانشجویی دانشگاه و مدیر خوابگاه عصر روز سه شنبه ۲۷ آذرماه با دانشجویان مقیم در خوابگاه سمیه دیدار کردند.
این دیدار با اقامه نماز مغرب و عشا و ذکر فضائل حضرت معصومه (س) آغاز و‌ در ادامه مسائل و مشکلات دانشجویان خوابگاهی مطرح شد.
تکمیل و راه اندازی سالن مطالعه، بهبود کافی نت خوابگاه با همکاری دانشکده پرستاری و مامایی و سرویس مجدد ماشین های لباسشویی و ...  از جمله موارد مطرح و تعیین شده بود.
مسئولان در ادامه مهمان ساکنین خوابگاه در دو اتاق دانشجویی بودند و پای صحبت ها، خاطرات، شعرخوانی و آوازخوانی دانشجویان نشستند.
آنها شام را نیز مهمان سفره دانشجویی بودند.
مسئولین دانشکده در فضایی صمیمی و در کنار دانشجویان، مهمان سفره شام خوابگاه بودند.
خبرنگار: شیماسادات عطری
عکس: حسین اکبریان