محتوای خبری دانشکده پرستاری مامایی

نهمین دوره انتخابات شورای صنفی دانشجویی در دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد

نهمین دوره انتخابات شورای صنفی دانشجویان 9 و 10 آبان ماه در دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی؛ انتخابات شورای صنفی دانشجویان شنبه و یکشنبه 9 و 10 آبان ماه با رقابت 17 کاندید انتخاباتی از هر دو رشته پرستاری و مامایی و از مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد برگزار شد.
این انتخابات با شرکت بیش از 241 دانشجو و با حضور معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده، اعضای شورای فرهنگی دانشکده و نظارت عابدینی ناظر معاونت دانشجویی دانشگاه در دانشکده پرستاری و مامایی صورت گرفت.
گفتنی است در این انتخابات از صندوق‌های رأی معاونت دانشجویی دانشگاه استفاده شد و رأی ها با حضور اعضای شورای فرهنگی و ناظر معاونت دانشجویی دانشگاه شمارش و برگ های رای به ناظر معاونت دانشجویی دانشگاه تحویل شد. /ق

خبرنگار: شیما سادات عطری
عکس: حسین اکبریان