محتوای خبری دانشکده پرستاری مامایی

پیام تبریک هیئت رئیسه دانشکده پرستاری و مامایی به سمیرا رومینا دانشجوی کارشناسی ارشد مامایی گرایش‌ پزشکی قانونی

هیئت رئیسه دانشکده در پیامی انتخاب سمیرا رومینا دانشجوی کارشناسی ارشد مامایی گرایش‌ پزشکی قانونی را به عنوان سفیر افتخاری نوآوری Cell & AICTE در هند را تبریک گفت.

به گزارش خبرنگار پایگاه جامع اطلاع‌رسانی آبیک، سمیرا رومینا دانشجوی کارشناسی ارشد مامایی گرایش‌پزشکی قانونی در هند به عنوان سفیر افتخاری نوآوری Cell & AICTE در تاریخ 30th June _30th July موفق به اتمام دوره آموزشی (foundation level )شده است.

هیئت رئیسه دانشکده این موفقیت را به سمیرا رومینا دانشجوی کارشناسی ارشد مامایی گرایش‌ پزشکی قانونی، صمیمانه تبریک عرض نموده و برای ایشان آرزوی موفقیت درکلیه مراحل زندگی را از درگاه باری تعالی مسئلت می کند.

هیات رئیسه دانشکده پرستاری و مامایی

حسین اکبریان