محتوای خبری دانشکده پرستاری مامایی

کارگاه مقدماتی آشنایی با برخی داروهای گیاهی چینی به عنوان درمانهای ساده و تمرین جی کونگ دوشنبه 16 اردیبهشت ماه در دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی؛ این کارگاه که به زبان انگلیسی و با همکاری معاونت بین الملل دانشکده پرستاری و مامایی و دانشکده طب ایرانی در دو بخش صورت گرفت؛ دکتر امیر هومن کاظمی استاد دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشکده طب چینی دانشگاه پکن و فدراسیون جهانی طب سوزنی، به توضیح اصول اولیه طب چینی و مشابهت های آن با طب ایرانی پرداخت و با تاکید براهمیت درمانهای مکمل در امر مراقبت و درمان بیماران شرح داد که آشنایی با داروهای گیاهی می تواند برای پرستاران و بالطبع مددجویانی که به آنها مراقبت ارائه می کنند بسیار مفید واقع شود.
وی در ادامه خواص و کاربردهای تعدادی از داروهای گیاهی مشترک بین طب چینی و ایرانی را به شرکت کنندگان ارائه کرد.
در بخش دوم کارگاه نیز دکتر فرناندو سالگادو استاد دانشگاه سانتیاگو دکمپوستلا در طب سوزنی، ضمن توضیح جی کونگ، نتایج موفقیت آمیز استفاده از این روش درمان مکمل بر بیماران خود را تشریح و سپس مشارکت کنندگان در کارگاه را به تمرین عملی حرکات مرتبط جی کونگ دعوت کرد.
خبرنگار: شیما سادات عطری
عکس: حسین اکبریان