محتوای خبری دانشکده پرستاری مامایی

کاشت 12 اصله نهال و تقدیر از کارکنان شاغل در بخش باغبانی دانشکده پرستاری و مامایی به مناسبت روز درختکاری

با حضور مسئولان دانشکده و دانشجویان بین الملل به مناسبت روز درختکاری 12 اصله نهال با شعار "کرونا را شکست می دهیم" در فضای سبز دانشکده کاشته شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی؛ اعضای هیئت رئیسه، هیات علمی و دانشجویان بین الملل دانشکده به سیاق هر ساله روز چهارشنبه 14 اسفندماه و در آستانه روز درخت کاری به منظور اشاعه فرهنگ درختکاری و با شعار "کرونا را شکست می دهیم"  اقدام به کاشت 12 اصله نهال توت و بلوط در فضای سبز دانشکده کردند.
در این روز که همزمان با دفاع از پایان نامه و فارغ التحصیلی Suha Balushah دانشجوي دكتراي بهداشت باروري پرديس بين الملل از شهر غزه فسلطین بود؛ یک نهال هم به همین مناسبت کاشته شد.
در حاشیه این مراسم از علی علی نژاد، سید مجتبی حسینی و سعید میرعین عارفین و ابوالفضل دخت حسین قدردانی شد.

شیما سادات  عطری

شیما سادات عطری