محتوای خبری دانشکده پزشکی

در هیئت رئیسه دانشکده پزشکی اعلام شد

اردیبهشت 1402، پنجمین دوره جشنواره قدر استاد برگزار می شود

با تاکید بر تشویق گروه ها به استفاده از سیستم های آموزشی نوین، جلسه هیئت رئیسه دانشکده پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی، جلسه هیات رئیسه دانشکده پزشکی شنبه 10 دی 1401، با حضور اعضای هیئت رئیسه برگزار شد، در ابتدای جلسه دکتر بیگ محمدی رئیس دانشکده پزشکی؛ گزارشی از افتتاح دانشگاه سبطین، شعبه بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در شهر کربلا، ارائه کرد و گفت: دانشگاه سبطین با حضور دکتر بهرام عین‌اللهی، وزیر بهداشت و دکتر حسین قناعتی مسئولان کشوری و دانشگاهی ایران و نیز مسئولان عراقی از جمله وزیر علوم عراق به طور رسمی آغاز به کار کرد.
وی افزود: دانشگاه سبطین، با تلاش و هزینه بسیار زیادی توسط عتبه حسینی به بهره‌برداری رسیده و از بهترین فنّاوری‌ها برای آموزش استفاده‌شده و بسیاری از تجهیزات آموزشی آن تجهیزاتی است که در جهان در خط اول آموزش از آن بهره‌مند هستند، همه کلاس‌های این دانشگاه، هوشمند و با فناوری اطلاعات بسیار پیشرفته طراحی‌شده است.
در ادامه دکتر بیگ محمدی بر لزوم استفاده و تقویت سیستم های آموزشی مدرن تاکید کرد و گفت: باید بسته های تشویقی از جمله اعطای گرنت،  برای ترغیب گروه ها از سیستم های آموزشی مدرن و شبیه ساز بالینی و کار با دستگاه های جدید تدوین شود.
در ادامه و با توجه به برگزاری چهار دوره موفق جشنوار قدر استاد و برگزاری پنجمین دوره آن در سال آینده،  آیین نامه جشنواره جهت نحوه انتخاب اساتید بویژه در گروه های کوچک و برای غیر تکراری بودن اساتید منتخب مورد بررسی قرار گرفت.
مینا  محمدی

مینا محمدی