محتوای خبری دانشکده پزشکی

انتصاب دکترعلیرضا ایمانی به سمت معاون آموزش پزشکی عمومی دانشکده پزشکی / قدردانی رئیس دانشکده از دکتر آرش عکاظی

دکتر شهریار نفیسی، رئیس دانشکده پزشکی در حکمی دکتر علیرضا ایمانی را به سمت معاون آموزش پزشکی عمومی دانشکده پزشکی منصوب و در نامه ای از خدمات ارزشمند دکتر آرش عکاظی، معاون سابق قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی، دکتر علیرضا ایمانی استاد گروه فیزیولوژی به عنوان معاون آموزش پزشکی عمومی دانشکده منصوب شد.
در متن این حکم آمده است:
جناب آقای دکتر علیرضا ایمانی
استاد محترم گروه آموزشی فیزیولوژی دانشکده پزشکی
باسلام واحترام
   نظر به تعهد و شایستگی و نیز سوابق علمی و اجرایی جنابعالی و موافقت جناب آقای دکتر سهراب پور معاون محترم آموزشی دانشگاه، طی این حکم به عنوان معاون آموزش پزشکی عمومی دانشکده پزشکی منصوب می شوید. انتظار می رود با بهره مندی از تجارب مدیران محترم گروه های آموزشی و اعضای محترم هیات علمی، اهتمام ویژه جهت پیشبرد اهداف و ارتقا کمی و کیفی دوره پزشکی عمومی و تحقق اهداف ذیل مبذول فرمایید:
•سکانداری معاونت پزشکی عمومی در راستای نیل و تحقق نقشه جامع علمی دانشگاه
•توسعه کیفی فرآیند های آموزش مجازی و ارتقاء زیرساخت های لازم برای نیل به این هدف
•بهره گیری مناسب از بازخوردهای فراگیران در جهت اصلاح روندهای اجرایی و آموزشی دوره ی پزشکی عمومی
•اجرا و تسریع در روند اجرایی برنامه بازنگری پزشکی عمومی موسوم به پزشکی 90
•توجه ویژه به ارتقاء کیفیت آموزش دوره پزشکی عمومی و لزوم اجرای برنامه های مصوب ابلاغ شده از سوی وزارت متبوع
•نظارت مستمر و پیگیر بر حسن اجرای برنامه ها و مقررات آموزشی در گروه های آموزشی
•گسترش هدفمند روش های نوین ارزشیابی دانشجویان در دوره های آموزشی مطب(مبانی طب بالینی)، کارآموزی و کارورزی
•ارتقاء کیفی آزمون های برگزار شده در گروه ها و برنامه ریزی به منظور هماهنگی و برگزاری مناسب آزمون های کشوری در مقاطع مختلف
•تقویت و گسترش ارتباطات بین المللی و تبادل دانشجو
•نظارت دقیق و هماهنگی جهت احجرای کامل و کیفی کوریکولوم پزشکی عمومی در پردیس بین الملل و شعل دانشگاه
 امید است با استعانت از خداوند متعال و مشارکت و مساعی کلیه همکاران محترم، تلاش خویش را برای انجام وظایف محوله و پیشبرد اهداف دانشکده پزشکی و دانشگاه به کار گیرید. توفیق روزافزون شما را از درگاه حضرت باریتعالی خواستارم .
رئیس دانشکده پزشکی

در متن نامه قدردانی از دکتر عکاظی آمده است:
استاد ارجمند
جناب آقای دکترآرش عکاظی
 اکنون که در پرتو الطاف خداوند سبحان یکی از مقاطع ارزشمند خدمات خویش را در دوران مسئولیت خطیر «معاونت آموزش پزشکی عمومی» را با سربلندی به پایان رسانده و آماده ادامه خدمت در سنگر دیگری از دانشگاه علوم پزشکی تهران، نماد‌ آموزش عالی کشور هستید صمیمانه از دقت، دلسوزی، درایت جنابعالی که راهگشای ارائه خدمات مطلوب به اعضای هیأت علمی و دانشجویان عزیز بوده تقدیر و تشکر نموده و به پاس تجلیل از زحمات خالصانه جنابعالی این لوح سپاس را تقدیم می دارم.
از درگاه ایزد منان موفقیت و سرافرازی بیش از پیش برای شما مسئلت دارم.
دکتر شهریار نفیسی
رئیس دانشکده پزشکی
مینا  محمدی

مینا محمدی