محتوای خبری دانشکده پزشکی

اولین جلسه کارگاه دفتر راهنمای تحصیلی با موضوع «حل مساله و تصمیم گیری» در سال 99برگزار شد

اولین جلسه کارگاه دفتر راهنمای تحصیلی ویژه اساتید مشاور گروه های علوم پایه دانشکده پزشکی با موضوع «حل مساله و تصمیم گیری» در سال 99 با تدریس دکتر نجاتی صفا در سالن شورای دانشکده پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، این کارگاه با تدریس دکتر علی اکبر نجاتی صفا عضو هیات علمی دانشکده روانشناس و عضو مشاور مرکز مشاوره دانشگاه علوم پزشکی تهران و با حضور اساتید مشاور گروه‌های علوم پایه در سالن شورای دانشکده پزشکی روز چهارشنبه ۲۱ خرداد ۹۹ در سالن شورا تشکیل شد.
در ابتدای این جلسه دکتر نبوی زاده با اشاره به شرایط ایجاد شده در دانشگاه به خاطر شیوع بیماری کرونا و فراگیر شدن آموزش مجازی، از اساتید مشاور خواست تا با مکاتبه با دانشجویان نظرات آنها در مواجهه با آموزش مجازی و… دریافت و کمیته راهنمای تحصیلی بازخورد دهند.
در ادامه دکتر نجاتی صفا به تبیین و تشریح مسئله حل مساله و تصمیم گیری پرداخت، اساتید مشاور نیز به بیان تجربیات خود و موارد مورد مراجعه دانشجویان به مشاور پرداختند.
مینا  محمدی

مینا محمدی