محتوای خبری دانشکده پزشکی

با محتاج بودن به نان شب چگونه می‌توان به مرجعیت علمی رسید و یا آن را حفظ کرد⁉️

یادداشت دکتر آخوندزاده، معاون پژوهشی دانشکده پزشکی با عنوان«با محتاج بودن به نان شب چگونه می‌توان به مرجعیت علمی رسید و یا آن را حفظ کرد⁉️» منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، دکتر شاهین آخوندزاده، استاد گروه روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران یادداشتی با عنوان «با محتاج بودن به نان شب چگونه می‌توان به مرجعیت علمی رسید و یا آن را حفظ کرد⁉️» را در رسانه دانش ایران (ردا) منتشر کرد.
در این یادداشت دکتر آخوندزاده در خصوص تاثیرات مسائل اقتصادی و افزایش قیمت ارز بر کمیت و کیفیت پژوهش محققان ایران، کاهش توان رقابت پژوهشی محققان ایرانی با خارج از کشور به یک دهم، کاهش متقاضیان هیات علمی شدن در دانشگاهها، افزایش مهاجرت نخبگان و.. سخن گفته و به مسئولین از جمله رییس سازمان برنامه و بودجه و وزرای علوم و بهداشت پیشنهاد کرده  اگر توان حمایت مالی از تمام رده های هیات علمی را ندارد حداقل به استادیاران جوان نگاه ویژه تری داشته باشد چرا که این گروه در حقیقت آینده علمی ایران خواهند بود.
متن کامل این یادداشت را می توانید در ردا(رسانه دانش ایران) بخوانید.

مینا  محمدی

مینا محمدی