محتوای خبری دانشکده پزشکی

بررسی 13 پرونده افراد خارجی متقاضی ادامه تحصیل در دوره‌های تخصصی و فوق تخصصی دانشکده پزشکی؛ با 9 درخواست موافقت شد

جلسه بررسی مدارک و پرونده آموزشی افراد خارجی متقاضی ادامه تحصیل و گذراندن دوره های آموزشی تخصصی، فوق تخصصی و فلوشیپ رشته های بالینی دانشکده پزشکی، برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، جلسه بررسی مدارک متقاضیان دوره تخصصی، فوق تخصصی و فلوشیپ پیش از ظهر امروز 30مهر،  با حضور دکتر شهریار نفیسی رییس دانشکده، دکتر بابک ساعدی معاون آموزش تخصصی و فوق تخصصی و دکتر نیما رضایی معاون بین الملل دانشکده پزشکی در سالن شورا برگزار شد.
در این جلسه پرونده و مدارک 13 نفر از افراد خارجی متقاضی ادامه تحصیل و گذراندن دوره های آموزشی تخصصی، فوق تخصصی و فلوشیپ  رشته های بالینی دانشکده پزشکی،  با حضور معاونان بین الملل و نمایندگان بین الملل گروه های آموزشی بالینی مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.
پرونده ها و سابقه تحصیلی و آموزشی متقاضیان مطرح و توسط معاون بین الملل و یا نماینده گروه آموزشی مورد نظر پاسخ داده شد.
توضیح اینکه متقاضیان درخواست های خود را پیش از این به معاونت بین الملل دانشگاه ارسال و درخواست ها پس از بررسی در جلسه گروه یا بخش مربوطه بررسی می شود و برای تایید یا حذف نهایی در جلسه بررسی مدارک که با حضور مسوولان دانشکده، نماینده معاونت بین الملل و معاون بین الملل گروه ها ارائه می شود.
در جلسه امروز پرونده متقاضیان گروه ها و رشته های آموزشی کودکان، چشم پزشکی، ارتوپدی،پوست، جراحی عمومی، پاتولوژی،  زنان و رادیولوژی بررسی و تعیین تکلیف شد.
متقاضیان از کشورهای عراق، سومالی، سوریه، لبنان، بحرین و پاکستان بودند، در حین بررسی پرونده ها بر یادگیری زبان فارسی از سوی متقاضیان، پیش از شروع دوره آموزشی تاکید شد.
از میان 13 پرونده، با درخواست چهار نفر از متقاضیان به علت نداشتن شروط کافی علمی مخالفت شد. تاکید بر یادگیری زبان فارسی،  به عنوان پیش شرط آغاز دوره ی آموزشی و حضور در بخش، خواسته گروه های آموزشی بود، همچنین برخی گروه ها تمایل داشتن قبل از آغاز رسمی دوره تخصصی، فوق تخصصی و فلوشیپ درخواستی متقاضی، مدت 3 تا 6 ماه در قالب دوره آبزرورشیپ( دوره آموزشی تکمیلی کوتاه مدت) در گروه حضور داشته باشند.
در این جلسه دکتر امید امینیان رئیس دانشکده پزشکی پردیس بین الملل، دکتر قاضی خوانساری معاون تحصیلات تکمیلی دانشگاه و معاونین بین الملل گروه های آموزشی مربوطه حضور داشتند.
خبر: محمدی
عکس: رومیانی