محتوای خبری دانشکده پزشکی

بررسی 7پرونده، در اولین جلسه شورای بورس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1402

اولین جلسه شورای بورس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال جدید با بررسی 7 پرونده شرکت در آزمون ادامه تحصیل داخل کشور، فرصت مطالعاتی،ماموریت آموزشی خارج از کشور، و تمدید ماموریت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی،  این جلسه روز شنبه 23 اردیبهشت با حضور دکتر بیگ محمدی، دکتر محمدرضا کرامتی رئیس و معاون بین  الملل دانشکده، دکتر ثابت معاون امور هیات علمی و  مدیران گروه ها و معاونین بین الملل گروه های متقاضی درخواست بورس، در سالن شورای دانشکده برگزار شد.
در این جلسه پرونده ی 7 عضو هیات علمی متقاضی ادامه تحصیل داخل کشور، فرصت مطالعاتی،ماموریت آموزشی خارج از کشور، و تمدید ماموریت آموزشی خارج از کشور مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.
 در این نشست پرونده های متقاضیان گروه های آموزشی چشم پزشکی، بیوشیمی، رادیولوژی، پزشکی هسته ای، زنان و بیهوشی مطرح و بررسی شد.
همچنین مقرر شد اساتیدی که برای فرصت مطالعاتی به خارج از کشور می روند، موظف باشند در فواصل زمانی منظم گزارشی از روند مطالعات خود را در جلسات مجازی برای دستیاران و فراگیران ارائه دهند.

مینا  محمدی

مینا محمدی