محتوای خبری دانشکده پزشکی

برگزاری جلسه مشورتی انتخاب مدیر گروه جراحی عمومی

جلسه مشورتی انتخاب مدیر گروه جراحی عمومی با ارائه برنامه نامزدهای دانشکده پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی، این جلسه صبح روز  شنبه 18 تیرماه با حضور دکتر بیگ محمدی رئیس دانشکده، و دکتر علی حسین ثابت معاون امور هیات علمی، دکتر ایرج کاشانی معاون تحصیلات تکمیلی، دکتر خدیجه ادبی معاون آموزش پزشکی عمومی، دکتر علی لباف معاون آموزش تخصصی و فوق تخصصی و اعضای حقیقی کمیته مشورتی دکتر علیرضا استقامتی، دکتر امیرحسین امامی و دکتر توانگر در سالن شورا برگزار شد.
 دکتر حسن توکلی عضو هیات علمی گروه جراحی بیمارستان امیراعلم، دکتر هادی احمدی آملی هیات علمی گروه جراحی بیمارستان سینا و دکتر احمدرضا سروش هیات علمی گروه جراحی بیمارستان شریعتی نامزدهای مدیر گروهی به صورت جداگانه و فردی برنامه های خود را ارائه کردند.
دکتر سید حسن امامی رضوی و دکتر علی جعفریان از کاندیداتوری انصراف دادند.
نامزدهای مدیر گروهی ضمن رصد وضعیت گروه و نقاط ضعف و قوت، برنامه های پیشنهادی خود در حوزه آموزش، پژوهش، بروزرسانی کوریکولوم آموزشی، بازنگری دوره کارآموزی، کارورزی و دستیاری، تقویت جراحی رباتیک، راه اندازی بیوبانک، ساماندهی وضعت اینترن ها، تقویت پایان نامه های دانشجویی در رشته جراحی عمومی، تقویت انگیزه اعضای هیات علمی و فراگیران، راه اندازی کلاس های تئوری ویژه دستیاران، تقویت مراکز تحقیقاتی و ارتباط با آنها، تاسیس بانک ایده در حوزه پژوهش،  نوسازی تجهیزات، تقویت سایت و... بیان کردند.
پس از اعلام برنامه اعضای حقوقی و حقیقی انتخاب مدیر گروه سوالات خود را از نامزدها مطرح کردند.
در پایان جلسه بعد از رای گیری مخفی نام دو استاد برای انتخاب مدیر گروه جراحی عمومی به رئیس دانشگاه دکتر قناعتی پیشنهاد شد.
توضیح اینکه گروه جراحی از بزرگترین گروه های آموزشی است که در 9 بیمارستان آموزشی و تابعه دانشگاه، خدمات آموزشی، پژوهشی و درمانی ارائه می کند، این گروه 92 عضو هیات علمی، 21 استاد، 32 دانشیار،  39 استادیار و 3 نفر با وضعیت استخدامی ماده 88 دارد و در مقاطع فلوشیپ، فوق تخصص، تخصص و پزشکی عمومی فراگیر دارد و به گفته اساتید این گروه، بیش از 35 درصد جراحی های انجام شده سالانه در سطح کشور توسط اساتید گروه جراحی دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام می شود.
مینا  محمدی

مینا محمدی