محتوای خبری دانشکده پزشکی

برگزاری جلسه هم اندیشی کمیته آزمون مصاحبه رشته ژنتیک پزشکی

با حضور اعضاي كميته گروه ژنتيك در منطقه آمايشي 10، جلسه همانديشي آزمون مصاحبه رشته ژنتيك پزشكي برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي دانشكده پزشكي، پيرو تصميم وزارت بهداشت مبني بر احاله مسئوليت برگزاري آزمون مصاحبه ورودي دكتري تخصصي كليه رشته ها به دانشگاه ها، جلسـه هم انديشي اعضاي كميته آزمون رشته ژنتيك پزشكي با حضور كليه اعضا ي كميته از دانشگاه ها و مراكز مجري دوره دكترا در منطقه آمايشي 10 (دانشگاه علوم پزشكي تهــران، دانشگاه  علوم پزشكي شهيد بهشتي، دانشگاه علوم بهزيستي و توانبخشي، انستيتو پاستور و دانشگاه تربيت مدرس) روز دوشنبه 18 مرداد در گروه ژنتيك دانشكده پزشكي دانشگاه علوم پزشكي تهران برگزار شد.
در اين جلسه، ضمن مرور مستندات و دستورالعمل هاي مربوط به شيوه برگزاري آزمون، در خصوص تعداد ايستگاه هاي مصاحبه و نيز محتواي مورد آزمون در هر ايستگاه و شيوه ارزيابي و ثبت عملكرد داوطلبان، تصميمات نهايي اتخاذ گرديد.
 قابل ذكر است كه آزمون مصاحبه رشته ژنتيك پزشكي، روز دوشنبه يكم شهريور ماه در محل مركز آزمون هاي دانشكده (ساختمان شماره 8 طبقه اول ) با حضور بيش از 50 داوطلب برگزار خواهد شد./ق

مینا  محمدی

مینا محمدی