محتوای خبری دانشکده پزشکی

اولین جشنواره فیلم و عکس اخلاق پزشکی، برندگانش را شناخت

تقدیر از برگزیدگان جشنواره در هفتمین کنگره سالانه اخلاق پزشکی

اولین جشنواره فیلم وعکس اخلاق پزشکی با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد. مراسم اختتامیه این جشنواره در روز چهارشنبه ۱۶ بهمن 98 با معرفی و تقدیر از برترین‌های عکس، فیلم مستند و فیلم کوتاه، در ساری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، در این جشنواره که همزمان با هفتمین کنگره سالانه اخلاق پزشکی برگزار شد، سازمان نظام پزشکی با اهدای لوح، هدیه نقدی و تندیس سیمرغ درمانگر از نفر اول در هر سه رشته این جشنواره قدردانی کرد.
برگزیدگان این جشنواره در سه رشته فیلم مستند، فیلم کوتاه و عکس، به این ترتیب، معرفی شدند:
بخش فیلم مستند:
۱- مریم‌السادات مؤمن‌زاده، فیلم «مادر شهر»
۲- مهرناز رضوانفرد، فیلم «...و خدایی که در این نزدیکیست»
۳- محمدحسین جبلی جوان، فیلم «ویزیت»

بخش فیلم کوتاه:
۱- آزاده موسوی، فیلم «ترخیص»
۲- امیر صدیق، فیلم «مولتی‌فرم»
۳- فائزه بختیار، فیلم «وقت قبلی»

بخش عکس:
۱- محمد آهنگر، اهواز
۲- نیرومند رومیانی، تهران
۳- احمد تاجی، شهرکرد
همچنین در بخش جنبی جشنواره از فرید میرخانی به دلیل ساخت مجموعه فیلم‌ها و کلیپ‌های آموزشی در حوزه اخلاق پزشکی، با اهدای جوایزی تقدیر شد.
در آستانه این مراسم از نسخه الکترونیک کتاب جشنواره فیلم و عکس اخلاق پزشکی نیز رونمایی شد.

خبر : عالیه عطایی

مینا  محمدی