محتوای خبری دانشکده پزشکی

تکریم دکتر ریاحی عالم به پاس سی سال خدمت صادقانه در دانشکده پزشکی

دکتر بیگ محمدی ضمن اعطای حکم بازنشستگی دکتر ریاحی عالم استاد گروه فیزیک پزشکی، از خدمات ارزشمند وی قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی، پیش از ظهر روز 30 شهریور ماه دکتر محمدتقی بیگ محمدی رییس دانشکده پزشکی، طی گفت و گویی صمیمی با دکتر نادر ریاحی عالم عضو هیات علمی گروه فیزیک و مهندسی پزشکی ضمن تقدیر از خدمات ارزشمند علمی و پژوهشی و سالهای حضور در دانشکده، حکم بازنشستگی ایشان را اعطا کرد.
دکتر نادر ریاحی عالم، استاد گروه فیزیک و مهندسی پزشکی است که فعالیت های علمی در حوزه های رادیوگرافی دیجیتال، CAD و MRI تصویربرداری تشدید مغناطیسی، پیش تشخیص بوسیله تصویربرداری جابجایی مغناطیسی تیزه شده،مواد کنتراست نانو، سامانه های چند هدفه دارویی،رباتیک پزشکی و... را در کارنامه خود دارد.
مینا  محمدی

مینا محمدی