محتوای خبری دانشکده پزشکی

تاریخ پزشکی

جزوه نورولوژی دکتر عباس نفیسی ،سال 1309

بخش تاریخ پزشکی روابط عمومی دانشکده پزشکی در نظر دارد تا با سیر در آثار مکتوب و منقول گذری بر حیات بیش از صد و سی ساله دانشکده پزشکی داشته باشد، تا بهانه ای باشد برای یادآوری عظمت و جایگاه قدیمی ترین آکادمی پزشکی کشور.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی این عکس مربوط به جزوه نورولوژی دکتر عباس نفیسی است.  دکتر عباس نفیسی فرزند ارشد دكتر على‏ اصغر مؤدب نفیسى مؤدب‏ الدوله بود. او در 1285 ش در رشت متولد و  پس از انجام تحصیلات مقدماتى وارد مدرسه سن‏لویى شد و سپس براى ادامه تحصیل عازم اروپا و در رشته پزشكى فارغ‏ التحصیل شد. ایشان در 1315 با عنوان دانشیار درمان‏شناسى به استخدام دانشكده پزشكى درآمد و در 1318 استاد كرسى درمان‏شناسى شد. عکس جزوه مربوط به سال‌های تحصیل ایشان در سال (۱۳۰۹) در پاریس است. دکتر نفیسی مدتی کفیل و وزیر بهداری ایران بود.

خبر: عالیه عطایی

مینا  محمدی