محتوای خبری دانشکده پزشکی

جلسه کارگاه دفتر راهنمای تحصیلی با موضوع «رفتار حرفه ای و مرز در رابطه استاد و فراگیر» برگزار شد

دومین جلسه کارگاه دفتر راهنمای تحصیلی ویژه اساتید مشاور گروه های علوم پایه دانشکده پزشکی با موضوع « رفتار حرفه ای و مرز در رابطه استاد و فراگیر» در سال جاری با تدریس دکتر سید طه یحیوی در سالن شورای دانشکده پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، این کارگاه با تدریس دکتر سید طه یحیوی، رئیس بیمارستان روزبه و متخصص روانپزشکی، با حضور اساتید مشاور گروه‌های علوم پایه در سالن شورای دانشکده پزشکی روز چهارشنبه ۲۵ تیرماه ۹۹ در سالن شورا تشکیل شد.
در این نشست که به صورت تعاملی و پرسش و پاسخ برگزار شد، دکتر یحیوی به بیان تعهد حرفه ای، رابطه استاد و شاگرد، مرزبندی میان رابطه استاد و شاگرد، ویژگی الگو بودن استاد و… پرداخت.
دکتر یحیوی در ادامه با اشاره به کورویکولوم آشکار و پنهان گفت: در کوریکولوم آشکار یکسری قوانین مکتوب وجود دارد که خط مشی را تعریف می‌کند اما در کوریکولوم پنهان قوانین نانوشته‌ایحضور دارند که بخشی از فرهنگ هستند به نوعی ما بر اساس کوریکولوم پنهان زندگی می‌کنیم.
وی خطاب به اساتید گفت: دانشجویان آنگونه نمی‌شوند که ما می خواهیم بلکه آنگونه می‌شوند که ما هستیم.

مینا  محمدی

مینا محمدی