محتوای خبری دانشکده پزشکی

مرگ گاهی ریحان می‌چیند

درگذشت محمدامین سهی‌کیش، دانشجوی ورودی 98 دانشکده پزشکی

محمدامین سهی‌کیش، دانشجوی ورودی ۹۸ دانشکده پزشکی تهران بر اثر سانحه رانندگی، دار فانی را وداع گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، هیات رئیسه دانشکده پزشکی این ضایعه ناگوار را به خانوادهٔ بزرگوارش، خانواده پزشکی تهران و جامعهٔ پزشکی کشور تسلیت گفت.
​مراسم یادبود محمد امین سهی کیش، یکشنبه ۸ دی 98 از ساعت ۱۸:۳۰ تا ۲۰، در مسجد جامع امام علی شهران برگزار خواهد شد.

دکتر نفیسی رئیس دانشکده پزشکی، در پیامی این ضایعه ناگوار را تسلیت گفت. متن پیام به این شرح است:
هوالحي
انا لله و انا اليه راجعون
سفر ناهنگام شادروان آقاي محمدامين سهي‌كيش، دانشجوي سال اول پزشكي، به ديار حضرت حق را حضور خانواده‌هاي داغدار، دوستان و همدرسان آن مرحوم تسليت و تعزيت عرض مي‌نمايم
اكنون در ميانه اين درد هجران، تنها خاطره حضور كوتاه و سبز او برای همراهانش به يادگار مانده است.
ضمن آرزوي مغفرت و غفران الهي براي آن عزيز سفركرده، صبر و اجر سوگمندان را از درگاه ربوبی مسالت دارم.
دكتر شهريار نفيسی
رئيس دانشكده پزشكی