محتوای خبری دانشکده پزشکی

دومین جلسه هم افزایی و تعامل رئیس دانشکده پزشکی با واحدهای فرهنگی دانشگاه برگزار شد

دومین جلسه هم افزایی رئیس دانشکده پزشکی و واحدهای فرهنگی دانشگاه  با طرح زندگی خوابگاهی، نقش اساتید و کارکنان ، مهارت حل مسئله، پیش بینی آسیب های اجتماعی دانشجویان جدید و مهارت یادگیری به عنوان عمده مسائل حوزه دانشجویی و تاکید بر ارائه راهکار مناسب برای حل این مسائل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی، این جلسه با حضور دکتر بیگ محمدی رئیس دانشکده بعد از ظهر روز سه شنبه ۴ آبان 1400 در سالن شورا تشکیل شد.
دکتر روح اله میری معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده، حجت الاسلام والمسلمین ابوالفتح غفاری معاون نهاد مقام معظم رهبری در دانشکده پزشکی، دکترسعید پورحسن مسئول دفتر منتورینگ دستیاری، دکتر مسعود حبیبی رئیس جهاد دانشگاهی واحد دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکترفاطمه نبوی زاده مدیر دفتر راهنمای تحصیلی، دکتر رحیم نژاد مسئول مرکز مشاوره دانشجویی و شمس الدینی نماینده بسیج دانشجویی از مدعوین این جلسه بودند.
در این جلسه مسائل، مشکلات، چالش ها و دغدغه های حوزه دانشجویی در ۸ سرفصل حمایت تحصیلی، مهارت، روحی روانی، سبک زندگی سالم، عملکرد سازمانی، نیازمندی پژوهشی، نقش الگو، فرهنگی و اجتماعی توسط حاضرین در جلسه بیان، اولویت بندی و امتیاز دهی شد. پس از نظرخواهی و امتیازبندی موضوعات مختلف 5 موضوع زندگی خوابگاهی، نقش اساتید و کارکنان ، مهارت حل مسئله، پیش بینی آسیب های اجتماعی جدیدالوروها و مهارت یادگیری به ترتیب بعنوان اولویت های مورد بحث در جلسه آینده انتخاب شدند.
در پایان جلسه دکتر بیگ محمدی از اعضای جلسه خواست در مورد هرکدام از این عناوین مطالعه و جوانب مثبت و منفی آن را بررسی و آیتم های موجود در هر کدام از آنها را مشخص و راهکارهای خود را برای ارائه در جلسه آینده آماده کنند تا در خصوص آنها تصمیم گیری شود.
مینا  محمدی

مینا محمدی