محتوای خبری دانشکده پزشکی

دوم شهریور آغاز سال تحصیلی و شروع کلاس های دستیاران جدید رشته زنان و زایمان

مراسم آغاز سال تحصیلی و تقسیم بیمارستان دستیاران پذیرفته شده جدید تخصصی و فوق تخصصی گروه زنان و زایمان روز شنبه دوم شهریور ماه در دفتر گروه در بیمارستان شریعتی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، تمام دستیاران (اعم از طرحی و استریت) پذیرفته شده سال تحصیلی 98- 99 در مقطع تخصص و فوق تخصص گروه زنان باید روز شنبه دوم شهریور ماه ساعت 8 صبح در دفتر گروه در بیمارستان شریعتی حضور یابند.
طبق اطلاعیه دفتر گروه شروع دوره پذیرفته شدگان دارای پایان خدمت لایحه طرح نیروی انسانی و یا معاف از انجام طرح روز شنبه دوم شهریور خواهد بود.
 شروع دوره پذیرفته شدگان در حال تحصیل در مقطع پزشکی عمومی که تا 31 شهریور فارغ التحصیل می شوند و شروع دوره پذیرفته شدگان در حین انجام خدمات قانونی(مشمولین لایحه طرح نیروی انسانی، پیام آوران بهداشت و سربازان در حال خدمت)از اول مهرماه جاری خواهد بود.
همچنین از 23 تا 27 شهریور ماه تمامی دستیاران گروه اعم از طرح نیروی انسانی و در حال تحصیل در مقطع پزشکی عمومی (استریت) کارگاه آموزش اورژانس های مامایی در مرکز مهارت های بالینی (اسکیل لب) دانشکده پزشکی برگزار خواهد شد، حضور تمامی دستیاران در این کارگاه الزامی است.
خبر: مینا محمدی
مینا  محمدی