محتوای خبری دانشکده پزشکی

دکتر بیگ محمدی در پیامی درگذشت استاد گرانمایه دکتر داریوش کمال هدایت را تسلیت گفت

دکتر بیگ محمدی رئیس دانشکده پزشکی در پیامی درگذشت استاد گرانمایه دکتر داریوش کمال هدایت عضو هیئت علمی گروه بیماریهای قلب و عروق بیمارستان شریعتی را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی، دکتر بیگ محمدی رئیس دانشکده پزشکی در پیامی درگذشت استاد گرانمایه دکتر داریوش کمال هدایت عضو هیات علمی گروه بیماریهای قلب و عروق بیمارستان شریعتی را تسلیت گفت.

متن پیام به این شرح است:

زین گونه ام که در غم غربت شکیب نیست
گر سر کنم شکایت هجران غریب نیست
گمگشته دیار محبت کجا رود
نام حبیب هست و نشان حبیب نیست

بار دیگر دانشکده پزشکی در از دست دادن یکی از استوانه‌های علمی خود به سوگ نشست ودر این مصیبت چاره‌ای نیست جز صبر بر مشیت الهی.
تیر بی رحم اجل دکتر کمال هدایت عزیز را نشانه گرفت و جامعه علمی را از برکت وجودش محروم کرد.
ضایعه درگذشت دکتر داریوش کمال هدایت استاد گرانمایه گروه قلب و عروق که عمری را صرف خدمت به بیماران و تربیت شاگردان و متخصصان این حوزه کرده بود را به جامعه دانشگاهی و خانواده محترم آن بزرگوار تسلیت و تعزیت عرض می نمایم.
رحمت و رضوان خدا بر او باد که الگوی علم و اخلاق بود نام و یادشان مانا و ماندگار باد.

دکتر بیگ محمدی
رئیس دانشکده پزشکی

مینا  محمدی

مینا محمدی