محتوای خبری دانشکده پزشکی

دکتر حمیدرضا صادقی‌پور رودسری استاد بازنشسته گروه فیزیولوژی

به بهانه ي 18 مهر، سالروز تولد دکتر حميدرضا صادقي پور رودسري و در راستاي تکريم اساتيد و بزرگان دانشگاهي، بخشي از خاطرات استاد را بازخواني مي کنيم.

تقويم سلامت دانشکده پزشکي در نظر دارد به مناسبت سالروز تولد اساتيد دانشکده، معرفي و خاطره اي کوتاه از استادان را بيان کند، اين بار به مناسبت 18 مهر سالروز تولد دکتر صادقي پور رودسري استاد بازنشسته گروه فيزيولوژي بخشي از خاطرات ايشان را مرور مي کنيم.
....به من مي‌گفتند: «فيزيولوژي بازار کار ندارد. بهتر است بيوشيمي يا ميکروب‌شناسي بخواني.» من پاسخ مي‌دادم: «خودم در بهداري پروان  اين رشته‌ها را صادر مي‌کنم و از شرايط آن‌ها آگاه هستم؛ اما تدريس را دوست دارم.» هنوز هم وقتي به کلاس مي‌روم، انرژي مي‌گيرم. بدون وضو به کلاس نمي‌روم؛ چرا که کلاس درس، مکاني مقدس است. عشق به تدريس در وجود فرزندان و دامادهاي من نيز وجود دارد. معلمي کار انبياء است. هميشه فکر مي‌کنم اين لطف خداوند به من بوده است که توانسته‌ام با عشق به جوانان درس بدهم.
مصاحبه تفصيلي روابط عمومي دانشگاه با استاد را اينجا بخوانيد.

مینا  محمدی

مینا محمدی