محتوای خبری دانشکده پزشکی

سروهای دانشکده پزشکی

شهید محمد حمید شاهرخ شاهی، رتبه 17 کنکور سراسری سال 63

دانشگاه علوم پزشکی تهران ۹۰ شهید داده که ۵۲ شهیدش متعلق به دانشکده پزشکی است، 13 مهر سالروز شهادت محمد حمید شاهرخ شاهی، دانشجوی پزشکی وردی سال 63 دانشکده پزشکی است.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، 13مهر، سالروز شهادت محمد حمید شاهرخ شاهی، دانشجوی دانشکده پزشکی تهران و یکی از ۵۲ شهید این دانشکده است. او در کنکور سراسری سال ۶۳ حائز رتبه ۱۷ شده بود. یادش جاودان
دانشکده پزشکی  ۵۲ شهید داده است که ۳۶ نفر ایشان دانشجوی پزشکی و ۱۶ نفر هم پزشکان فارغ التحصیل هستند. از بین طبیبان فارغ‌التحصیل شهید، ۸نفرپزشک عمومی، ۳ نفر جراح، دو نفر ارتوپد، یک نفر متخصص گوش و حلق و بینی و یک نفر روانپزشک‌اند.
محل تولد: تهران
 تاريخ تولد: ۷ مهر ۴۵
 تاريخ شهادت: ۱۳ مهر ۶۵
 محل شهادت: شلمچه، کربلای ۵
 بخشی از وصیت‌نامه:
«... اگر درس می‌خوانيد، براي خدا بخوانيد. اگر هدف خدا باشد، همه‌اش نور است، همه‌اش سعادت است...»
خدايا اگر مي شد تمام كاغذ را از كميل علي (عليه السلام) پر مي كردم. آخر من با تو چگونه سخن بگويم. قبل از هر چه تو را شكر مي گويم كه با اين همه گناه و اين همه كج فهمي و اين همه بي لياقتي فرصت ديگري دادي كه در لشكر مهدي (عج) سربازي كنم و از تو طلب عفو مي نمايم. خدايا اگر فرصت عمرم تمام است و بخاطر رحمت واسعه تو پايان عمرم در مكان جبهه است خودت از تمام عقايد باطل و اعمال مردودم درگذر. معبودا اين اولين باري نيست كه از توجيه ذنب بنده مي گذري و البته اين آخرين بار هم نخواهد بود زيرا تو آفريده اي كه ببخشي و رحم نمايي مولاي يا مولاي انت الرب و انا المربوب و هل يرحم المربوب  الا الرب .....
جوانان عزيز فرزندان حسين (عليه السلام) همواره درسها را خوب بفهميد و بخوانيد باور كنيد كه مهدي (عج) راضي نيست كه شما خدايي نكرده درس نخوانيد (بهر دليلي) اما اگر درس مي خوانيد براي خدا بخوانيد و اين خيلي مهم است. .... ليكن اگر هدف خدا باشد ديگر همه اش نور است همه اش سعادت است.

خبر: مینا محمدی

مینا  محمدی