محتوای خبری دانشکده پزشکی

ضرورت به‌روزرسانی اطلاعات فردی دستیاران تخصصی و فوق‌تخصصی دانشکده پزشکی در سامانه سیپاد

تمام دستیاران تخصصی و فوق‌تخصصی دانشکده پزشکی، باید در خصوص به روز رسانی اطلاعات فردی خود در سامانه سیپاد اقدام کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، طبق درخواست مدیریت انفورماتیک معاونت آموزشی دانشگاه، تمام دستیاران تخصصی و فوق تخصصی دانشکده پزشکی باید در خصوص به روز رسانی اطلاعات فردی خود در سامانه سیپاد اقدام کنند.
نحوه به روز رسانی به این ترتیب است که از طریق سایت دانشکده یا دانشگاه وارد سامانه سیپاد شده و سپس روی «ورود به سامانه» کلیک‌ کنند و شماره دانشجویی خود را به عنوان نام کاربری و کد ملی خود را به عنوان رمز عبور وارد کنند.
در ادامه شماره موبایل خود را از طریق منوی «ثبت تلفن همراه» وارد کرده و کد امنیتی که از طریق پیامک برای آنها ارسال شده را وارد سامانه نموده و شماره موبایل خود را تایید کنند.
دستیاران در نهایت، یک عکس پرسنلی که از قبل روی موبایل یا کامپیوتر ذخیره کرده اند، با کلیک روی گزینه Browse در منوی «بارگذاری تصویر در سامانه» بارگذاری کرده و برای ثبت نهایی اطلاعات خود، آیتم ثبت را بزنند.

مینا  محمدی

مینا محمدی