محتوای خبری دانشکده پزشکی

فراخوان جذب هیئت علمی برای گذراندن تعهد خدمات قانونی برای گروه ایمونولوژی دانشکده پزشکی

گروه ایمونولوژی دانشکده پزشکی برای گذراندن تعهد خدمات قانونی، هیأت علمی جذب می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده پزشکی، شرایط جذب یک عضو هیات علمی برای گروه ایمونولوژی دانشکده پزشکی، برای گذراندن تعهد خدمات قانونی، دارا بودن مدرک دکترای تخصصی ایمونولوژی، داشتن حداکثر 35 سال سن، داشتن توانمندی های لازم در حیطه آموزش و پژوهش، رعایت اخلاق حرفه ای در محل کار، داشتن تعامل مثبت با همکاران، دانشجویان و کارمندان،تسلط کافی به زبان انگلیسی می باشد.
 زمان ارسال مدارک و مستندات از تاریخ یکم بهمن  تا 30 بهمن سال جاری است.
متقاضیان بایستی در بازه زمانی فوق فایل های  CV ، فایل PDF مقالات منتشره،  تصویر گواهی های مبنی بر نخبه بودن و هر نوع تشویق نامه در صورت وجود، تصویر گواهی شرکت در کنگره ها و کارگاه های داخل و خارج از کشور، اطلاعات تماس را به آدرس ایمیل گروه ایمونولوژی tumsimmunology@gmail.com ارسال نموده و نیز ارسال فایل ها را با شماره تلفن 66495991 به خانم محمدی کارشناس گروه ایمونولوژی اطلاع دهند.
 پس از بررسی مدارک ارسالی متقاضیان توسط گروه ایمونولوژی در صورت کسب امتیاز لازم از آنان برای مصاحبه حضوری دعوت خواهد شد.

تاریخ مصاحبه روز چهارشنبه 10 اسفند در دفتر گروه ایمونولوژی واقع در ساختمان شماره 7 دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران خواهد بود.

مینا  محمدی

مینا محمدی