محتوای خبری دانشکده پزشکی

برگزیده جشنواره بین المللی سیمرغ

فیلم کودکان سرطان به مرحله نهایی جشنواره بین المللی سیمرغ راه یافت

فیلم کودکان سرطان به کارگردانی نیرومند رومیانی کارمند روابط عمومی دانشکده پزشکی، در بخش کارکنان نهمین جشنواره بین المللی سیمرغ برگزیده شد و به مرحله نهایی جشنواره بین المللی سیمرغ راه یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی به نقل از روابط عمومی نهمین جشنواره بین المللی سیمرغ، تعداد آثار نهایی داوری شده در بخش کارکنان، و اعضای هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی و جامعه پزشکی کشور در رشته تحقیق و پژوهش 201 اثر، فیلم کوتاه 123 اثر، فیلم مستند 76 اثر، پوستر 302 اثر، عکس 8147 اثر، کاریکاتور 156 اثر، نقاشی 508 اثر، خوشنویسی نستعلیق 275 اثر، خوشنویسی شکسته نستعلیق 151 اثر، نقاشی خط 87 اثر، شعر کلاسیک 566 اثر، شعر نو 471 اثر، شعر طنز 112، نثر طنز 107، ترانه 116 اثر و داستان کوتاه 428 اثر توسط هیات انتخاب و داوران مورد ارزیابی قرار گرفت.
از میان آثار رسیده به دبیرخانه جشنواره سیمرغ در بخش کارکنان، هیات انتخاب اسامی راه یافتگان در رشته فیلم کوتاه و مستند و هیات داوران اسامی برگزیدگان را اعلام کردند.
در این میان فیلم کودکان سرطان به کارگردانی نیرومند رومیانی کارمند روابط عمومی دانشکده پزشکی، به عنوان تنها نماینده دانشگاه علوم پزشکی تهران در بخش فیلم مستند جزو برگزیدگان این جشنواره اعلام شد.
توضیح اینکه فعالان حوزه های مختلف فرهنگی و هنری، هنرمندان، جامعه پزشکی، اهالی رسانه، دانشجویان و علاقمندان از 13 تا 20 اردیبهشت ماه می توانند در پردیس تئاتر تهران میهمان جشنواره سیمرغ باشند.
جشنواره بین المللی سیمرغ که نامش برگرفته از سیمرغ افسانه‌ای در ادبیات ایران به عنوان مرغ درمانگر و نماد جدید جامعه پزشکی است در پنج بخش تئاتر،‌ فیلم، ادبی، ‌هنرهای تجسمی و موسیقی اردیبهشت ماه جاری در شهر تهران برگزار خواهد شد.
علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت جشنواره www.festivalf.ir مراجعه کنند.

نيرومند  رومياني

نيرومند رومياني