محتوای خبری دانشکده پزشکی

مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشکده پزشکی منصوب شد

دکتر نفیسی رئیس دانشکده پزشکی در ابلاغی، دکتر حسین قدیری هروانی را به سمت مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشکده پزشکی منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی دکتر نفیسی با صدور حکمی دکتر حسین قدیری هروانی عضو هیات علمی گروه فیزیک پزشکی را به سمت مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشکده پزشکی منصوب کرد در متن این حکم امده است:

جناب آقای دکتر حسین قدیری هروانی
استادیار محترم دانشگاه علوم پزشکی تهران

با سلام و احترام
با عنایت به سوابق ارزشمند علمی و مدیریتی جنابعالی و نظر به اهمیت جایگاه آمار و فناوری اطلاعات در زمینه های مختلف آموزشی و پژوهشی که از اهداف اصلی این دانشکده می باشد و به موجب این ابلاغ به عنوان مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشکده پزشکی منصوب می شوید.
امید است با بهره گیری از فعالیت های کارشناسی در آن حوزه خصوص ارتقای زیر ساختها و سایت دانشکده و ارائه خدمات نوبت در این حوزه اقدامات شایسته ای به عمل آورید.
رئیس دانشکده پزشکی

مینا  محمدی