محتوای خبری دانشکده پزشکی

نشست هماهنگی دانشکده پزشکی با معاونت درمان دانشگاه در راستای بهبود کیفیت آموزش دوره کارورزی برگزار شد

نشست هماهنگی دانشکده پزشکی با معاونت درمان دانشگاه در خصوص بهبود کیفیت آموزش دوره کارورزی در دفتر توسعه آموزش دانشکده پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، این نشست روز چهارشنبه  14 اسفند 97 با حضور دکتر رضایی معاون درمان دانشگاه، دکتر عکاظی معاون پزشکی عمومی دانشکده پزشکی، دکتر سیما مدیر دفتر توسعه آموزش پزشکی، دکتر خواجوی مدیر دفتر مبانی طب بالینی در دفتر توسعه آموزش دانشکده پزشکی برگزار شد.
در ابتدای این جلسه دکتر سیما ضمن تشریح چالش های آموزش دوره کارورزی، حمایت معاونت درمان دانشگاه را در فرایند ارتقای آموزش کارورزی خواستار شد. در ادامه مباحثی نظیر راهکارهای اجرایی هویت بخشیدن به کارورزان در بخشهای بالینی، اجرای دستورات پزشکی کارورزان توسط کادر پرستاری، چالش های همراهی کارورزان با بیماران در فرایند انتقال بین بخشهای بالینی و لزوم اصلاح و یکسان سازی پروتکل های مواجهه شغلی نظیر needlestick  و هزینه آزمایشات پس از مواجهه  شغلی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
دکتر رضایی معاون درمان دانشگاه نیز ضمن اعلام آمادگی این معاونت برای همکاری با دانشکده پزشکی در جهت بهبود کیفیت آموزش دوره کارورزی خاطر نشان کرد: با همکاری بیشتر دانشکده و معاونت درمان چالش های مطرح شده را می توان با در نظر گرفتن حقوق بیمار و محدودیت های بیمارستانها برطرف کرد.
در پایان مقرر شد دفتر توسعه دانشکده پزشکی بر اساس کوریکولوم کارورزی و با در نظر گرفتن اصول ایمنی بیمار و ملاحظات اقتصاد درمان، فهرست دستورات پزشکی مورد نظر دانشکده را (صرفا در بخشهای غیر ویژه) برای اجرا با مهر کارورزان، به معاونت درمان پیشنهاد دهد، معاونت درمان دانشگاه ضمن یکسان سازی پروتکل های مواجهه شغلی در بیمارستانهای تحت پوشش هماهنگی لازم را در خصوص رایگان بودن تست های آزمایشگاهی به دنبال مواجهه شغلی انجام داده و در جهت بهبود فرایند انتقال ایمن بیمار، پروتکل هر بیمارستان تدوین و به اطلاع معاونت آموزشی بیمارستان ها رسانده شود. در خصوص تسهیل فرایند رایگان شدن فرانشیز خدمات درمانی ارائه شده به فراگیران نیز مقرر گردید دانشکده مشکلات موجود را از طریق معاونت دانشجویی دانشگاه پیگیری کند.

مینا  محمدی

مینا محمدی