محتوای خبری دانشکده پزشکی

نگهداری آرشیوی از پایان نامه های پزشکی دانشگاه گوتنبرگ سوئد در کتابخانه دانشکده پزشکی

270 عنوان پایان نامه پزشکی دانشگاه گوتنبرگ سوئد از دهه 80 میلادی، اهدایی دکتر محسن ساغری در کتابخانه دانشکده پزشکی نگهداری می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، بخش پایان نامه های کتابخانه دانشکده پزشکی با وجود بیش از 36 هزار عنوان پایان نامه یکی از غنی ترین بخش های موجود در کتابخانه دانشکده است.
در کنار پایان نامه های دانشجویان مقاطع مختلف تحصیلی دانشکده پزشکی، آرشیوی از پایان نامه های پزشکی دانشگاه گوتنبرگ سوئد از سال 1980 تا 1987 بالغ بر 270 عنوان پایان نامه با موضوعات پزشکی و زبان های انگلیسی و آلمانی در کتابخانه نگهداری می شود که دانشجویان میتوانند از آن استفاده کنند.
این مجموعه ارزشمند از پایان نامه ها در دهه 60 و توسط دکتر محسن ساغری( ریاست وقت دانشکده پزشکی) به کتابخانه اهدا شد.
دکتر ساغری از سال 1359 تا 1360 و 1362 تا 1364 ریاست دانشکده پزشکی را بر عهده داشتند.
دکتر محسن ساغری استاد پیشکسوت دانشگاه «علوم پزشکی تهران»، رئیس موسسه تحقیقات پزشکی هسته‌ای، مدیرمسئول و سر دبیر مجله علمی- پژوهشی‌ «پزشکی هسته‌ای»، رئیس «انجمن  علمی پزشکی هسته‌ای ایران» و عضو گروه پیراپزشکی فرهنگستان علوم پزشکی هستند.
پژوهشگران می توانند برای مشاهده این مجموعه ارزشمند پزشکی به کتابخانه مراجعه  کنند.
عناوین تعدادی از این پایان نامه ها به این شرح است:
1. Studies on the secretory immune system of milk and bile in the rat- 1986
2 The Syndrome of arrhythmogenic right ventricular dysplasia diagnostic and prognostic-1987
3. Tumour cell lodgement an experimental study in the lung and liver of the rat- 1981
4. Studies on oral colonization by streptococcus mutans in man-1980
خبر: مینا محمدی