محتوای خبری دانشکده پزشکی

پنجم مهر، آخرین مهلت ثبت نام اینترنتی پذیرفته شدگان دکترای تخصصی ورودی 98، در سامانه سیپاد

دانشجویان دوره دكتري تخصصي (PhD) رشته‌هاي علوم پايه پزشكي، ورودی 98 تا پنجم مهرماه جاری فرصت دارند تا با مراجعه به سامانه سیپاد و با وارد کردن كد ملي و شماره شناسنامه به‌ عنوان كد كاربري و رمز عبور نسبت به ثبت نام اینترنتی خود اقدام کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، پذیرفته شدگان مقطع  دكتري تخصصي (PhD) و دكتري پژوهشي رشته‌هاي علوم پايه پزشكي دانشکده پزشکی، سال تحصیلی 98-99 تا پنجم  مهرماه فرصت دارند تا  با واردکردن كد ملي به عنوان نام کاربری و شماره شناسنامه به عنوان رمز عبور نسبت به اسکن مدارک و  ثبت نام اینترنتی در سامانه سیپاد اقدام کنند.عدم تكميل مدارك و تائيد نهايي آن در موعد مقرر بمنزله انصراف تلقي می شود.
 پذيرفته شدگان باید قبل از ثبت نام اينترنتي براي تكميل فرم هاي بررسي صلاحيت عمومي (گزينش) به سايت ساجد مراجعه کنند.
پذیرفته شدگان باید نسبت به تکمیل و  اسكن سند تعهد محضري ثبت شده در دفاتراسناد رسمي كشور براساس سهميه قبولي ( دريافت فرم سند تعهد محضري و اطلاع نحوه سپردن وثيقه ملكي)،  تكميل و اسكن فرم هاي ثبت نامي، اسكن دانشنامه يا گواهي موقت مقطع قبل و يا گواهي مبني برفراغت ازتحصيل تا31 شهريور ماه 98 (براي دانشجويان ترم آخر)، اسكن شناسنامه (تمام صفحات) كارت ملي و عكس 3*4  عكس 3*4 با فرمت JPEG و حجم كمتر از KB 50، ارائه نامه از محل استخدام مبني بر موافقت بدون قيد و شرط با ادامه تحصيل از سوي بالاترين مقام سازمان (لازم به ذكر است مستخدمين رسمي و پيماني ملزم به اسكن مدرك فوق مي باشند). ضمناً ارائه رونوشت حكم ماموريت آموزشي يا مرخصي بدون حقوق براي پذيرفته شدگاني كه در استخدام رسمي و يا پيماني وزراتخانه ها، سازمانها و نهادها و... مي باشند.(درصورت آماده نبودن درحين ارائه اصل مدارك تحويل گردد)، تصوير كارت هوشمند پايان يا معافيت ازخدمت نظام وظيفه براي آقايان يا گواهي تعويض آن از مراكز پليس + 10 ، تصوير گواهي پايان يا معافيت و يا ترخيص از لايحه طرح نيروي انساني، گواهي تسويه حساب و يا تقسيط بدهي با صندوق رفاه دانشجويان، تصوير كارت سهميه ايثارگران اقدام کنند.
پذيرفته شدگان مشمول براي بهره مندي از معافيت تحصيلي موظفند حداكثر تا دو ماه با در دست داشتن گواهي فراغت از تحصيل مقطع قبلي (نامه اعلام فراغت به سازمان وظيفه) به آموزش دانشكده مراجعه و نامه و معرفي نامه مبني بر ثبت نام جهت ارائه به مراكز پليس + 10 دريافت کنند.
همچنین مراجعه حضوري دانشجويان شاهد و ايثارگر اعم از افرادي كه با سهميه و يا غير سهميه قبول‌ شده‌اند به واحد مديريت امور دانشجويان شاهد و ايثارگر جهت ارائه‌ اصل مدارك ايثارگري و تكميل مراحل ثبت‌نام الزامي است.
پذیرفته شدگان برای آگاهي از تكميل بودن و تائيد مدارك ضروري است مجدداً بعد از حداكثر دو روزكاري به سايت مراجعه تا پيام ثبت‌نام انجام شد را مشاهده  و در صورت مشاهده پيام مدارك ناقص مي‌باشد بايد سريعاً نسبت به رفع نقص اقدام کنند.
تحویل رسيد تاييديه ثبت نام موقت برای ثبت نام حضوري در دانشكده ضروری است.
 ثبت نام حضوري پذیرفته شدگان دكتري تخصصي (PhD) و دكتري پژوهشي رشته‌هاي علوم پايه پزشكي برای تحويل اصل مدارك اسکن شده ، روزهای شنبه و یکشنبه 13 و 14مهر ماه خواهد بود و دانشجویان دکترای تخصصی با در دست داشتن اصل مدارك و  پرينت ثبت نام اينترنتي تاييد شده و تاييديه گزينش به دانشكده محل پذيرش مراجعه کنند.
خبر:محمدی

مینا  محمدی