محتوای خبری دانشکده پزشکی

پیام تسلیت دکتر نفیسی به مناسبت درگذشت استاد نصرت اله رضی

دکتر شهریار نفیسی، رئیس دانشکده پزشکی، در پیامی درگذشت دکتر نصرت اله رضی از پایه گذاران تخصص نوزادان در ایران را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی، متن پیام به این شرح است:
«هوالباقی»
دریغا که استاد دکتر نصرت اله رضی نیز درگذشت. مرگ چنین خواجه نه کاریست خرد. دکتر رضی پایه گذار تخصص نوزادان در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران بود.
 با درگذشت او جامعه پزشکی استادی گرانمایه را از دست داد اما یادگارهای ماندگار این استاد فرهیخته در سراسر کشور به تربیت پزشکان حاذق و درمان بیماران نیازمند مشغول بوده و یاد و خاطره این استاد بزرگ را زنده و ‌پاینده نگاه خواهند داشت.
فقدان این استاد ارزشمند را به خانواده محترم ایشان، دانشجویان و دانشگاهیان گرامی، خصوصا همکاران ایشان در دانشکده پزشکی و مرکز طبی کودکان تسلیت عرض نموده، از خداوند منان برای آن استاد فقید، غفران و رحمت واسعه الهی و برای خانواده گرامی آن مرحوم صبر و اجر مسئلت می نمایم.
 روان پاکش شاد در جوار رحمت و رضوان الهی و صبر و سلامت بازماندگانش افزون باد./
رئیس دانشکده پزشکی