محتوای خبری دانشکده پزشکی

پیام تسلیت رئیس دانشکده پرشکی در پی درگذشت شادروان دکنر غلامحسین فلاحی فوق تخصص گوارش کودکان

دکترنفیسی در پیامی درگذشت استاد فرهیخته شادروان دکنر غلامحسین فلاحی فوق تخصص گوارش کودکان و استاد بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی تهران را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی، دکتر شهریار نفیسی، رئیس دانشکده پزشکی تهران، درگذشت دکتر غلامحسین فلاحی  فوق تخصص گوارش کودکان و استاد فرهیخته و بازشسته دانشگاه علوم پزشکی تهران را تسلیت گفت.

متن پیام به شرح زیر است:

انا لله و انا الیه راجعون
بار دیگر داغ هجران یکی دیگر از اساتید و پزشکان فرزانه که تا پای جان بر سر سوگند خویش ایستاد، موجب اندوه و تالم بسیار گردید.
فقدان شادروان دکتر غلامحسین فلاحی استاد فرهیخته دانشگاه علوم پزشکی تهران، ضایعه ای جبران ناپذیر برای جامعه دانشگاهی و پزشکی به شمار می رود.
 وی طی بیش از ۳۰ سال خدمت صادقانه، دستاوردهای ارزنده‌ای در عرصه‌های آموزش و پژوهش و مدیریت داشت که مدیریت مرکز تحقیقات گوارش و کبد اطفال دانشگاه، نمونه‌ای از آنها بود.
این هجران جانکاه را به خانواده شریف و همکاران داغدار آن عزیز تسلیت گفته و امیدوارم خداوند قادر متعال، روح این استاد بزرگوار را به پاس آرامشی که به بیماران خود هدیه می داد، در آغوش امن و آرام خویش به شادمانی ابدی مهمان فرماید
روحش شاد و یادش گرامی

دکتر شهریار نفیسی
رئیس دانشکده پزشکی