محتوای خبری دانشکده پزشکی

پیام تسلیت رئیس دانشکده پزشکی در پی درگذشت دکتر سهیلا دبیران استاد بازنشسته گروه پزشکی اجتماعی

دکتر بیگ محمدی، رئیس دانشکده پزشکی، در پی درگذشت دکتر سهیلا دبیران، استاد بازنشسته گروه پزشکی اجتماعی، پیام تسلیتی به شرح زیر صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده پزشکی، دکتر سهیلا دبیران استاد بازنشسته گروه پزشکی اجتماعی روز گذشته 9 بهمن، پس از یک دوره بیماری، دار فانی را وداع گفت.
دکتربیگ محمدی رئیس دانشکده پزشکی در پی این ضایعه پیام تسلیتی به شرح ذیل صادر کرد.
«همه از اوییم و به او باز می گردیم»
 بار دیگر جامعه پزشکی، شاهد از دست دادن استادی مهربان، دلسوز و فداکار بود که تربیت شاگردان بیشماری در کارنامه علمی خود دارد،  در این مصیبت چاره‌ای نیست جز صبر بر مشیت الهی.
 تیر اجل، دکتر سهیلا دبیران را نشانه گرفت و جامعه علمی را از برکت وجودش محروم کرد. اینجانب این فقدان ناگوار را به خانواده آن مرحومه، همکاران ایشان در گروه پزشکی اجتماعی تسلیت و تعزیت عرض می نمایم و از خالق باقی، برای آن راحل جنت‌مکان، علو درجات و برای بازماندگان، صبر و اجر مسئلت دارم.
رضوان الهی ثمره خدمت صادقانه و متعهدانه او در صحن مقدس دانشگاه گوارایش باد.
دکتر بیگ محمدی
 رئیس دانشکده پزشکی